A megrendelés elküldésével, és annak az Energy Release Hungary Kft. által történő visszaigazolásával a 45/2014. Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Energy Release Hungary Kft. (4921 Tivadar, Petőfi u. 55.) mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között az alábbiakban leírt feltételekkel.

Megrendelés

A megrendelés a vevő részéről fizetési kötelezettséggel jár.

Szállítás

A szállítás futárszolgálattal történik. A kézbesítés 100%-osan biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut Magyarország egész területén 3 munkanapon belül házhoz szállítja önnek a futárszolgálat.

A futárszolgálat 08:00 – 16:00 óra között szállít, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot adjon meg. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, Ön pedig a futár által meghagyott telefonszámon érdeklődhet a csomagról. A futár a következő napon újra megkísérli a kiszállítást.

Ha Ön rendeléskor utánvétes fizetést választott, a számla ellenértékét az áru átvételekor, a kézbesítőnek kell kifizetnie. A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

Előre utalásos teljesítés esetén – amennyiben a vásárolt áru értéke meghaladja az 50 000 forintot – a fuvar költségét cégünk átvállalja.

A termékképekről

Az oldalainkon található képek a gyártótól és saját forrásból származnak, és nem minden esetben egyeznek meg tökéletesen a forgalomba került termék képével.

Shopping Cart
Scroll to Top

Kosarad

A kosár jelenleg üres

Összesen
Ft0.00
0