Felhasználási feltételek

Tisztelt Felhasználó!

Kérjük olvassa el az Energy Release Hungary Kft. webboltjának működését, felhasználási feltételeit! Csak akkkor regisztráljon és rendeljen rendszerünkben, amennyiben feltételeinket elfogadja!

 1. Az internetes rendszert a Energy Release Hungary Kft. üzemelteti.
 2. A rendszerben regisztrált felhasználó rendeléskor megbízza a Energy Release Hungary Kft-t, hogy a rendszerben általa megjelölt termékeket szállítsa számára házhoz a megbízáskor megadott címre.
 3. Az Energy Release Hungary Kft. nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől.
 4. Az Energy Release Hungary Kft. ezen megbízás teljesítésekor szállítmányozóként és bizományosként szerepel.
 5. A Energy Release Hungary Kft. rendszerében közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, akkor az Energy Release Kft. a megrendelőt erről elektronikus levélben (e-mail) értesíti. Amennyiben a megrendelő az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.
 6. Megrendelő az internetes lapon megrendelt és házhoz szállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.
 7. Az Energy Release Hungary Kft., mint szállítmányozó a kiszállítás során más fuvarozót is megbízhat a megrendelt termékek megrendelőhöz való eljuttatásával.
 8. Az Energy Release Hungary Kft. a megrendelés esetlegesen elmaradt teljesítése miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal. Ezért megrendelő kártérítési igénnyel nem élhet. Amennyiben ez lehetséges, ilyen esetekben az Energy Release Hungary Kft. a megrendelés előtti állapot visszaállítására törekszik (átutalt díjak visszafizetése).
 9. Regisztrált felhasználóink reklámokat is tartalmazó hírlevelünkre is feliratkozhatnak. A feliratkozással a felhasználó önkéntes hozzájárulását adja, ahhoz, hogy részére reklám célú hírleveleket is küldhessünk. A hírlevél küldését bármely felhasználó bejelentkezést követően a “Regisztráció módosítása” menüpont alatt ingyenesen lemondhatja. Felhasználó a hírlevélre történő feliratkozás esetén elismeri, hogy ezt a megfelelő tájékoztatás birtokában tette meg. Energy Release Hungary Kft. ezzel a 2008. évi XLVIII. Törvény (reklámtörvény) egyes előírásait kívánja teljesíteni.
 10. Adatvédelmi rendelkezéseinket kérjük az alábbi menüpontunkban tekintse meg: “Adatvédelem”.
 11. Fizetési feltételeket, szállítási díjakat az Ügyfélszolgálat oldalunkon tekintheti meg. A megrendelésben szereplő fizetendő összeg magában foglalja a megrendelt termékek árát, a szállítmányozás, fuvarozás és bizományosi letét összegét.
 12. Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.
 13. Az Energy Release Hungary Kft. a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.
Shopping Cart
Scroll to Top

Kosarad

A kosár jelenleg üres

Összesen
Ft0.00
0